Certificat de Calitate – Declaratie de Conformitate

In conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, asiguram,
declaram, garantam pe propria raspundere, conform prevederilor art. 4 din HG 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca orice piesa de schimb pe care o vindem indeplineste parametrii de calitate prevazuti in standardele legale si nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului

Piesele/componentele pe care le comercializam, indeplinesc parametrii de calitate prevazuti in standardele legale si nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Prin prezentul certificat garantam calitatea produselor cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si a prescriptiilor de punere in functiune, intretinere, reparatii, depozitare, conservare si transport.

Prezentul certificat este intocmit in conformitate cu HG 1022/2002, OG 21/1992, L449/2003, OG 174/2008, L353/2018 si se completeaza cu prevederile acestor acte normative, atestand legal ca produsele de mai sus corespund scopului pentru care au fost create, incadrandu-se in parametri de calitate prevazuti de standardele si directivele in vigoare.

In functie de categoria din care fac parte, produsele comercializate de noi sunt fabricate din: plastic, metal si piese electronice; PVC; piele si metal; plastic si sticla; textil.
Toate piesele/componentelor sunt fabricate cu indeplinirea urmatoarelor standarde si norme: EN55022, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3, EN61000-4-2->8, EN60950-1.

Mai sus sunt prezentate doar standardele, directivele si certificarile esentiale, lista completa a acestora fiind mult mai cuprinzatoare.Produsele no astre sunt testate si certificate de producatori (CE, FCC, LVD dupa caz) ca necontinand substante periculoase pentru mediu si ca nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii.

Director, ElectroPiese SRL

Shopping Cart
Scroll to Top