Livrare

ElectroPiese.ro oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE CONTRACTELE ÎN VALOARE DE PESTE 400 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește această valoare, costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează:

Curier Național cu livrare la adresa oriunde în România: de la 13.6 RON care se calculează automat la finalizarea comenzii în funcție de curierul ales și numărul sau greutatea produselor comandate.
Curier local cu livrare la adresa în București și Ilfov : de la 12 RON care se calculează automat la finalizarea comenzii în funcție de curierul ales și numărul sau greutatea produselor comandate.
Easybox Locker Sameday: de la 10.6 RON care se calculează automat la finalizarea comenzii în funcție de județ și numărul sau greutatea produselor comandate.

Comenzile noastre sunt livrate și prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, Cargus, Sameday, etc.

Comenzile ce vor fi plasate înainte de ora 12:00 de luni pana vineri, vor fi trimise din depozit în aceeași zi, a doua zi lucrătoare ajungând oriunde în România la destinație.

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA TERMENUL DE LIVRARE

CÂT DE REPEDE TRIMITEȚI PRODUSELE?
Comenzile sunt trimise în maximum 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. ATENȚIE! Este vorba despre zile lucrătoare, regim căruia se supun și comenzile plasate în weekend, prima zi lucrătoare din săptămână fiind considerată ziua de luni.

Comenzile ce vor fi plasate înainte de ora 12:00 de luni pana vineri, vor fi trimise în aceeași zi.

EXEMPLU:
Dacă vei plasa comanda marți la ora 12:00 – atunci coletul ar trebui să ajungă la tine cel mai probabil miercuri, si cel mai tarziu până la finalul zilei de vineri. Dacă va fi plasată sâmbătă la ora 12:00 – coletul va fi trimis până marți, până la finalul zilei.
În situații excepționale termenele de mai sus pot fi prelungite, fapt despre care clientul va fi informat cât de repede posibil, atât timp cât întârzierea va fi din cauza noastra

Shopping Cart
Scroll to Top